• телефони

Од 27 септември овие телефони слободно може да ги фрлите, проверете дали вашиот мобилен е на оваа листа

Нови важни информации во светот на телефоните што може да ве засегаат и вас. Според официјалните информации, многу андроид телефони наскоро нема да имаат функција, па доколку ги имате, значи дека можете да ги фрлите. Тоа се телефони што Гугл ги претстави уште во декември 2010 година, а последната верзија на овој систем беше произведена …

Од 27 септември овие телефони слободно може да ги фрлите, проверете дали вашиот мобилен е на оваа листа Read More »