• СЈО

Ако постои наш член обвинет за корупција, веднаш да биде казнет, вели Петрушевски од ВМРО-ДПМНЕ

Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ Бране Петрушевски во вечерашното гостување во емисијата „Клик плус“ на ТВ21 рече дека не ни треба второ Специјално јавно обвинителство (СЈО). „Државата располага со граѓанските пари, таа ги троши, таа ја има моќта на одлучување, таму може да биде корупцијата. Корупцијата не може да биде во опозицијата“, вели Петрушевски. Тој додаде дека …

Ако постои наш член обвинет за корупција, веднаш да биде казнет, вели Петрушевски од ВМРО-ДПМНЕ Read More »