• субјекти

Во тек јавниот повик на Град Скопје за субвенции за чистење оџаци

Град Скопје ги повика граѓаните и другите субјекти да се пријават за субвенции за чистење оџаци, како една од мерките за намалување на последиците од загадувањето на воздухот. – Со оваа мерка, Градот Скопје ќе надомести дел од трошоците на домаќинства и на други субјекти за чистење на оџаците, во нето износ најмногу до 1.200 денари, …

Во тек јавниот повик на Град Скопје за субвенции за чистење оџаци Read More »