• стефан богоев

Богоев: Демократското владеење – клучно за напредок

Градоначалникот на Општина Карпош, Стефан Богоев е во неколкудневна посета на Вашингтон, Соединетитите Американски Држави (САД), во рамки на Програмата за размена на политички лидери меѓу Северна Македонија и САД, спроведена преку Американскиот совет за млади политички лидери (ACYPL), а на покана на Амбасадата на САД во Скопје. Како што информираат од прес-службата на Општина …

Богоев: Демократското владеење – клучно за напредок Read More »