• стапки

Рестораните ќе поминат подобро од кафетериите

Фискалните сметки на граѓаните кои на 1 јануари го испија својот прв новогодишен пијалак или кафе, покажаа 18 проценти ДДВ. Дури имаше и такви, кои сметаа дека келнерите им наплатиле повеќе и се закануваа со претставки до пазарната инспекција, доколку не добијат повеќе кусур. За, жал, излезе дека ова е само уште една полуостварена најава …

Рестораните ќе поминат подобро од кафетериите Read More »