• спорт

ФОТО | Салата на УКИМ од 2,5 милиони евра демолирана и претворена во јавно веце

Спортската сала наменета за Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје (УКИМ) изградена пред 3 години на кампусот зад Економскиот факултет, претворена е во депонија полна со шут, отпад со демолирани кошеви и столчиња, објави Радио Моф. Во како што пишува порталот сега може да влезе кој сака во неа, бидејќи салата е оставена без …

ФОТО | Салата на УКИМ од 2,5 милиони евра демолирана и претворена во јавно веце Read More »