• семејство

Обдукцијата на српските патолози открива на кој начин било ликвидирано семејството Ѓокиќ

Обдукцијата на телата на семејството Ѓокиќ е завршена и резултатите покажуваат дека тие биле убиени со огнено оружје, пренесува Телеграф.рс. Полицијата претходно пронајде чаура од куршум во близина на автомобилот со кој се превезле тројцата членови на семејството на местото каде биле ликвидирани. Според првите неофицијални информации, постои сомневање дека тричленото семејство Ѓокиќ било убиено …

Обдукцијата на српските патолози открива на кој начин било ликвидирано семејството Ѓокиќ Read More »