• сашо орданоски

Градоначалничките визии треба да ни ги допрат и срцата, а не само џебовите

Како што можеше и да се претпостави, веќе по првите телевизиски дебати за градоначалничките места по општините се забавуваме со тоа како лекари, пејачи и шаренило од разни други професионалци (и оние кои тоа не се) се расфрлаат со печени-недопечени идеи за сообраќајните, еколошките и популационите проблеми на нашите градови. Некои седнале и нешто прочепкале …

Градоначалничките визии треба да ни ги допрат и срцата, а не само џебовите Read More »