• саутвест ерлајнс

Саутвест Ерлајнс го одложува служењето алкохолни пијалоци поради инциденти

 Американската авиокомпанија Саутвест Ерлајнс објави дека поради зголемениот број на инциденти со патници, го одложува служењето на алкохолни пијалоци за време на летовите. Компанијата планираше да продолжи со продажба на алкохолни пијалоци следниот месец на летовите кон Хаваи, а во јули и на останатите, но синдикатот кој ги застапува стјуардесите не се согласи. Портпаролот на …

Саутвест Ерлајнс го одложува служењето алкохолни пијалоци поради инциденти Read More »