• русинка

ВИДЕО | Русинка цели 23 години не ја скратила косата, ја мие двапати неделно

 Mедицинската сестра и модел од Русија, која ја растела косата 23 години, открива дека нејзината коса е толку долга што речиси ја допира земјата. Поради својата долга коса, која ѝ ги допира стапалата, оваа девојка привлекува огромно внимание на јавноста и мажите од целиот свет.   @angelika_1mЧик чик ##длинныеволосы♬ оригинальный звук – Angelika_anzhelika Изненадувачки, Анџелика …

ВИДЕО | Русинка цели 23 години не ја скратила косата, ја мие двапати неделно Read More »