• рочиште

Одложено е рочиштето за „Плацеви на Водно”

 Заради барање на одбраната за превод на доказите во случајот  на Јавното обвинителство доставени на англиски јазик, на македонски јазик, како и зафатеност на адвокатот поставен по службена должност во предметот означен од обвинителството како „ТНТ”, денешното судење за „Плацеви на Водно” се одлага, соопштија од Основен кривичен суд Скопје. Случајот го води судијата Илија …

Одложено е рочиштето за „Плацеви на Водно” Read More »