• роадшоу

Вака ќе изгледа кралското семејство на стари години (ФОТО)

Ниту кралското семејство не беше изоставено кога станува збор за популарната обработка на фотографии која ви дава резултат како ќе изгледате на стари години. Иако живеат богат и квалитетен живот, сепак и тие ќе остарат еден ден. На интеренет се појавија фотографии обработени преку апликацијата „Face App“ кои ќе ви доловат како ќе изгледаат тие …

Вака ќе изгледа кралското семејство на стари години (ФОТО) Read More »