• Ристовски

ВИДЕО | Ристовски: СДС и ДПНЕ имаат иста политичка матрица што не познава владеење на правото

На политичката сцена се бориме. Интегра чекори во втората година, ги поминавме детските болести, грабиме напред, раководството е освежено, изјави во „Утрински брифинг“ на „Слободна ТВ“ лидерот на Интегра Љупчо Ристовски и додаде дека на изборите во Штип е покажано дека партијата е витална и дека без разлика за обидите да се стави капа врз …

ВИДЕО | Ристовски: СДС и ДПНЕ имаат иста политичка матрица што не познава владеење на правото Read More »