• Рама

Рама предупредува: Албанија е загрозена од криза поради цените на енергијата

Албанскиот премиер Еди Рама денеска предупреди дека на земјата и се заканува голема енергетска криза поради скокот на цените на енергијата на светскиот пазар. Рама на итна прес -конференција рече дека последиците од зголемувањето на цените на горивото и бензинот се видливи низ целиот свет и дека Албанија не може да избегне ситуација во споредба …

Рама предупредува: Албанија е загрозена од криза поради цените на енергијата Read More »