• ракомет

Ракометната федерација доби специјално признание од ЕХФ

За беспрекорната организација на ЕП 2022, Европската Ракометна Асоцијација (ЕХФ) на денешниот последен ден од натпреварувањето во Скопј,е додели специјални признанија до Ракометната Федерација на Македонија „Оваа наградата се доделува на локалниот организациски комитет во Скопје, како признание за напорнатаработа на волонтерите и на целокупниот персонал во градот, за успешното Европско Првенство“, објавија од ЕХФ. …

Ракометната федерација доби специјално признание од ЕХФ Read More »