• работници

ССМ: Денеска 92 проценти од работниците требаше да одмараат, а оастанатите да добијат повисоки дневници

Сојузот на синдикатите на Македонија денеска реагира на недонесувањето на законот со кој недела требаше да биде ден на неделен одмор и бара од пратениците одговори зошто не го направија тоа. Денеска требаше да одмараат 92 проценти од вработените, а осум проценти од работниците кои заради спецификите на работните места требаше да работат ќе беа …

ССМ: Денеска 92 проценти од работниците требаше да одмараат, а оастанатите да добијат повисоки дневници Read More »