• протести

Израелците протестираа против новиот систем за стекнување на ковид пропусници

Израелците протестираа низ целата земја против новиот систем на таканаречени зелени премини, што предизвика сообраќаен метеж.Противниците на таквите поминувања го сметаат за форма на присилна вакцинација. „Ние сме целосно против присилна вакцинација и против какво било принудно лекување и целосно против да правиме секаков вид експерименти со нашите деца и внуци со што не се …

Израелците протестираа против новиот систем за стекнување на ковид пропусници Read More »