• пресуда

Луѓето се сомневаат околу мојата пресуда, вели Саркози откако го казнија со една година затвор

Има многу луѓе кои изразуваат сомнежи околу пресудата која судот во Париз ја изрече против мене, рече поранешниот француски претседател Никола Саркози, кој вчера доби казна од една година затвор за незаконско финансирање на кампањата за реизбор во 2012 година. 66-годишниот Саркози (66) ја коментираше втората пресуда против него оваа година во книжарница во Париз, …

Луѓето се сомневаат околу мојата пресуда, вели Саркози откако го казнија со една година затвор Read More »