• појадок

Три најбрзи летни диети: Уживајте во јадењето и слабејте!

Ако сте од оние кои секој понеделник започнуваат со диета, да ве потсетиме – токму утре е тој ден. Одберете една од мини диетите кои што ви ги предлагаме, придржувајте се на препорачаната исхрана само еден ден и ќе увидите како лесно се топат килограмите. ДИЕТА СО ОВОШЈЕ И ЗЕЛЕНЧУК Како дејствува: Во овошјето и …

Три најбрзи летни диети: Уживајте во јадењето и слабејте! Read More »