• поука

Животна поука од Ричард Гир: Не можете да се сокриете од сопствениот отров, никој од нас нема да излезе жив од тука!

Време е да уживате во животот – сега! На една од фан страниците се појави животна поука од Ричард Гир, која секој треба да ја прочита, а можеби дури и да размисли за себеси и за тоа што е… „Мајката на мојот пријател се хранеше здраво цел живот. Никогаш не консумираше алкохол или било каква „лоша” храна, вежбаше секој ден, беше многу флексибилна, многу …

Животна поука од Ричард Гир: Не можете да се сокриете од сопствениот отров, никој од нас нема да излезе жив од тука! Read More »