• поддршка

Арсовски: Македонија треба да се сврти кон Франција за поддршка кон ЕУ

Поддршката за евроинтеграцијата на Македонија за во иднина што ни ја вети германската канцеларка Ангела Меркел е декларативна и сега најмногу треба да се потпреме на сопствените сили и да побараме поголема поддршка од Франција, но и за тоа нема да имаме многу време, вели аналитичарот Петар Арсовски за „Слободен печат“. – Во Германија сега …

Арсовски: Македонија треба да се сврти кон Франција за поддршка кон ЕУ Read More »