• податоци

МВР до ДИК ги достави податоците на граѓаните, вклучително и отпечатоците од прсти

Министерството за внатрешни работи денеска во 20:00 часот ги до Државната изборна комисија достави податоците на граѓаните, вклучително и отпечатоците од прсти, објави на својот профил на Фејсбук, министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски. Тој во објавата потенцира дека со ова Министерството го испочитува за доставување на овие податоци до ДИК во законскиот рок од …

МВР до ДИК ги достави податоците на граѓаните, вклучително и отпечатоците од прсти Read More »