• пилоти

Видео: Преземени казнени мерки против двајцата пилоти кои одбија да ги превезат митрополитот Јоаникие и патријархот Порфирие до Цетиње

Двајца офицери на авиоединицата при црногорскиот МУП вчера одбиле да се стават на располагање и со полицикиот хеликоптер да ги превезат до манастирот во Цетиње, митрополитот Јоаникие и патријархот на Српската православна црква – Порфирие „Директорот на Дирекцијата за вонредни состојби во Министерството за внатрешни работи на Црна Гора, Миодраг Бешовиќ, за националната телевија РТЦГ, …

Видео: Преземени казнени мерки против двајцата пилоти кои одбија да ги превезат митрополитот Јоаникие и патријархот Порфирие до Цетиње Read More »