• петре шилегов

ФОТО | Шилегов: Скопје е единствениот град со јавно претпријатие за улични животни

По повод Светскиот ден на животните, вчера, градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов, го посети паркот за миленици спроти Нова Македонија, каде поразговара за одговорно сопствеништво, чипирање и стерилизација на домашните миленици со сопствениците на кучиња кои беа во паркот. – Град Скопје е единствениот град со јавно претпријатие за улични животни, ‘Лајка’. Преку ‘Лајка’ …

ФОТО | Шилегов: Скопје е единствениот град со јавно претпријатие за улични животни Read More »