• перо антиќ

Претседателот на КФСМ Антиќ се прости од Душан Дуда Ивковиќ

Кремот на европската и светската кошарка се собра денеска во Белград, за еден тажен настан…Испратен во вечното почивалиште еден од најголемите тренери на просторите на поранешната држава, Европа и светот, Душан Дуда Ивковиќ. На погребот беше присутен и првиот човек на македонската кошарка, Перо Антиќ, кој се прости од човекот со кој соработуваше во атински …

Претседателот на КФСМ Антиќ се прости од Душан Дуда Ивковиќ Read More »