• Пендаровски

Претседателот Пендаровски упати честитка по повод Меѓународниот ден на Бошњаците

Претседателот Стево Пендаровски упати честитка до припадниците на бошњачката заедница во Република Северна Македонија, по повод Меѓународниот ден на Бошњаците. -Во нашиот заеднички дом, Република Северна Македонија, деценија и половина со гордост се празнува овој значаен ден како симбол на богатата историја и култура, обичаи и фолклор на припадниците на бошњачкиот етникум. Токму со своите …

Претседателот Пендаровски упати честитка по повод Меѓународниот ден на Бошњаците Read More »