• пајак

За една недела подигнати 189 непрописно паркирани возила од јавните површини во Скопје

Во текот на изминатата недела со специјалните возила пајак се отстранети вкупно 189 возила од јавните површини. Од вкупниот број непрописно паркирани и подигнати возила, 25 се отстранети од зонските паркиралишта, пет се отстранети со комунален инспектор, а другите 159 возила по налог на сообраќајната полиција по основ на сторени прекршоци: паркирање на коловоз, велосипедска …

За една недела подигнати 189 непрописно паркирани возила од јавните површини во Скопје Read More »