• партија

Локални избори: Дисквалификациите започнаа пред кампањата

Бран на навреди, недолична реторика и нервоза ја заплисна политичката сцена во Северна Македонија пред есенските локални избори. Бран на навреди, недолична реторика и нервоза ја заплисна политичката сцена во Северна Македонија пред есенските локални избори. Иако кампањата се уште не е започната, партиите и кандидатите за градоначалници веќе исфрлаат отровни стрели еден кон друг, …

Локални избори: Дисквалификациите започнаа пред кампањата Read More »