• паркинг

ЈП „Градски паркинг“ – Скопје: Од 1 октомври почнува зимското сметање на работното време

Од 1 октомври 2021 започнува зимското сметање на рaботното време на јавните површини наменети за паркирање со кои стопанисува ЈП „Градски паркинг“ – Скопје. – Рабоното време во зоните ќе биде: Зона А, Б и Ц од понеделник до петок од 7.00 до 21.00 часот, сабота од 7.00 до 14.00 часот. Зона Д – од …

ЈП „Градски паркинг“ – Скопје: Од 1 октомври почнува зимското сметање на работното време Read More »