• пари

Џабе повеќе пари ако се употребат за повеќе вработувања

Предложените измени на Законот за финансирање на единиците на локалната самоуправа ќе ги зголемат приходите на општините, но прашање е дали ќе се унапредат и услугите што моментално ги добиваат граѓаните од општинските служби – вели за „Слободен печат“ Катица Михајловиќ од Асоцијацијата за демократски иницијативи (АДИ), организација што веќе 26 години работи заедно на …

Џабе повеќе пари ако се употребат за повеќе вработувања Read More »