• паметни

Фон дер Лајен: Ќе најдеме паметни решенија за летните одмори

Европјаните ќе најдат „паметни решенија” кои ќе им овозможат да одат на годишен одмор и покрај пандемијата на коронавирусот, изјави претседателката на Европската комисија Урсула фон дер Лајен. – Мислам дека ќе најдеме паметни решенија за летните одмори. Можеби малку поразлично, со други хигиенски мерки и со малку повеќе физичка дистанца, но ќе биде импресивно да …

Фон дер Лајен: Ќе најдеме паметни решенија за летните одмори Read More »