• ореви

Најздрави природни грицки: смеете да ги јадете во секое време

Секој сака грицки – мали, ситни, вкусни залачиња кои ги јадеме несвесно, не размислувајќи колку се добри за нашето здравје и линија. Кажете им НЕ на смоките, чипсот, солените стапчиња, чоколатца и разни слатки задоволства. Но затоа кажете им ДА на лешниците, сончогледот, оревите и различните семки. Тие се природни и полни со витамини и …

Најздрави природни грицки: смеете да ги јадете во секое време Read More »