• оливер спасовски

ФОТО | Спасовски: Со готов награден проект, Куманово ќе добие модерен споен плоштад со подземни решенија и пешачка зона

Куманово ќе добие целосно реконструиран плоштад со подземни сообраќајни решенија и пешачка зона најави денеска потпретседателот на СДСМ, Оливер Спасовски, одговарајќи на новинарски прашања. Според готовиот проект, опфатен во програмата за претстојните локални избори, предвидено е спојување на двата плоштади, целосна пешачка зона, зеленило, фонтани. – Тоа е проект направен во мандатниот период 200-2005-та година, …

ФОТО | Спасовски: Со готов награден проект, Куманово ќе добие модерен споен плоштад со подземни решенија и пешачка зона Read More »