• нов

Анџелина Џоли се враќа: Актерката откри зошто новиот филм „Those Who Wish Me Dead“ е толку важен за неа

Филмот „Those Who Wish Me Dead“ е големото враќање на Анџелина Џоли во вистинската акција на екранот по повеќе од една деценија. Но, за актерката, човечката страна на филмот е она што ја привлекло кон овој проект. „Ме привлекуваат луѓе што доживеале нешто и се скршени, а потоа го наоѓаат својот пат и продолжуваат напред, го …

Анџелина Џоли се враќа: Актерката откри зошто новиот филм „Those Who Wish Me Dead“ е толку важен за неа Read More »