Нови рочишта за „Маџар телеком”, „Тарифа” и „Топлик” на СЈО

Во Кривичниот суд во Скопје денеска треба да се одржат рочишта за „Маџар телеком”, „Тарифа” и „Топлик” на Специјалното јавно обвинителство. Судењето за „Маџар телеком” почна во 2011 година, а од неодамна случајот го презеде Специјалното јавно обвинителство. Во нашата земја беа поднесени кривични пријави против четворица странски државјани уште пред американските власти да го …

Нови рочишта за „Маџар телеком”, „Тарифа” и „Топлик” на СЈО Read More »