• ненад јовановиќ

Патриотски стрелачки одред потпомогнат од пензионерот Црвенковски

Опозиционерите ја претворија нашата земја во јавен тоалет; секој по неа уринира, здивот им се чувствува надалеку, единствено попристојни се графитите и цртежите по sидовите на зградите и мостовите, а секој оној што ќе им се спротивстави во нивното лудило го бербатат. Надвор не те пуштаат додека не платиш со сопственото име и углед. Две …

Патриотски стрелачки одред потпомогнат од пензионерот Црвенковски Read More »