• нба

НБА кошаркарите кои не сакаат да се вакцинираат нема да можат да играат во Њујорк и Сан Франциско

Најголем дел од населението во САД е вакцинирано против коронавирус, а неколку градови воведоа посебни забрани за да ја контролираат пандемијата и тоа може да влијае на дел од кошаркарите кои играат во НБА лигата. Засега два града, Њујорк и Сан Франциско воведоа одлука според која невакцинирани лица нема да смеат да присуствуваат на приредби …

НБА кошаркарите кои не сакаат да се вакцинираат нема да можат да играат во Њујорк и Сан Франциско Read More »