• насловна

ВИДЕО+ФОТО: Да е жива Мерилин Монро денес би имала години колку кралицата Елизабета и би го прославила 95-тиот роденден

Она за што речиси и не размислуваме е тоа дека некои од познатите личности се врсници. Факт е дека некои личности повеќе се грижат за својот изглед па изгледаат неколку години помлади, но од друга страна, некои прерано починати ѕвезди ги паметиме како млади лица па ни е тешко да замислиме дека припадниците на нивната …

ВИДЕО+ФОТО: Да е жива Мерилин Монро денес би имала години колку кралицата Елизабета и би го прославила 95-тиот роденден Read More »