• народна

Доволно е да консумирате само една лажица дневно: Оваа народна мешавина го зајакнува имунитетот до максимум!

Започнете го секое утро со лажица од овој народен лек и ќе бидете здрави во текот на целата година… Во периодот кога сме на удар на сезонскиот грип и коронавирусот, најважно е да го зајакнеме имунитетот, бидејќи тој е најсилниот столб на одбраната. Консумирањето на овој народен напиток ќе му помогне на нашето тело да …

Доволно е да консумирате само една лажица дневно: Оваа народна мешавина го зајакнува имунитетот до максимум! Read More »