• нападнат

ВИДЕО| Хорор на бензинска: Маж со нож нападна човек

Недостатокот на гориво во Велика Британија предизвика невидена гужва на бензинските пумпи од каде доаѓаат сцени со долги редици нервозни возачи.   Чекањето неколку часа за да се наполни резервоар, посебно налути еден човек, кој беше снимен, откако направи инцидент. Инцидентот се случи во Велинг, во југоисточен Лондон, каде што еден возач му се закани на друг со …

ВИДЕО| Хорор на бензинска: Маж со нож нападна човек Read More »