• награди

ДАФ: Доделени наградите на Драмскиот аматерски фестивал во Кочани

По 58 пат се одржа Драмскиот аматерски фестивал – Кочани. Овој пат, ДАФ се одржа под отворено небо и со ограничен број посетители, кои проследија десет настани, а беа доделени и осум награди. Десетте настани што се одржаа на отворено беа организирани согласно препораките за заштита од ковид-19, со задолжително носење заштитна маска и мерење …

ДАФ: Доделени наградите на Драмскиот аматерски фестивал во Кочани Read More »