• мзт скопје

МЗТ Скопје контра КФСМ: Во иднина нема да ги пуштаме нашите кошаркари да играат за репрезентацијата без потврда за осигурување

Освојувачот на двојната круна од минатата сезона МЗТ Скопје, во пресрет на стартот на новиот шампионат, има сериозни проблеми со повредите на дел од клучните кошаркари. Дамјан Стојановски ќе го пропушти стартот на езоната, а на една недела пред стартот на сезоната, и репрезентативците Мекиќ, Крстевски, Андоновски и Робев се жалат на повреди здобиени на …

МЗТ Скопје контра КФСМ: Во иднина нема да ги пуштаме нашите кошаркари да играат за репрезентацијата без потврда за осигурување Read More »