• мајка

20 знаци кои покажуваат дека сте добра мајка

Мајките чувствуваат голем притисок дека мора да бидат „совршени“ како жените во книгите за родителство. Меѓутоа, да се биде добра мајка нема никаква врска со убедувањето на децата да јадат зеленчук или да заспијат во одредено време (иако и тоа е многу важно). Важно е како се снаоѓате во тешките моменти на родителството. И запаметете, …

20 знаци кои покажуваат дека сте добра мајка Read More »