Мартенс: „Дрекслер Мајер” нема да ја напушти Македонија

„Можам да потврдам дека „Дрекслер Мајер” нема да ја напушти земјава и оти странските инвеститори ја земаат предвид Македонија како земја за инвестирање која има големи перспективи на тоа поле“, порача денеска Патрик Мартенс, претседателот на Германската стопанска комора во Македонија. Тој најави дека има заинтересирани германски компании што сакаат да инвестираат во Македонија, како …

Мартенс: „Дрекслер Мајер” нема да ја напушти Македонија Read More »