• легализација

Бочварски: Законот за легализација на дивоградбите ќе се носи по Локалните избори

Законот за легализација на дивоградбите ќе се носи по Локалните избори, најави денеска министерот за транспорт и врски Благој Бочварски, кој заедно со директорот на Јавното претпријатие за државни патишта, Ејуп Рустеми извршија увид во изградбата на вториот дел од регионалниот пат Штип-Радовиш. Бочварски посочи дека во текот на вчерашниот ден Законот за легализација на дивоградбите е …

Бочварски: Законот за легализација на дивоградбите ќе се носи по Локалните избори Read More »