• куќа

ФОТО: Како во најлошиот сон, жена од Ужице пронашла змии на вториот кат во куќата

Пред некој ден, кога една постара жена од Ужице, Мира, се јавила кај Арсенија Хаџи Басура и му рекла дека многу змии ја гризнале во собата на вториот кат од куќата, единствениот овластен ловец на змии од областа Златибор помислил дека дамата фантазира. Добро му е познато дека се работи за голем страв, бидејќи во …

ФОТО: Како во најлошиот сон, жена од Ужице пронашла змии на вториот кат во куќата Read More »