• крузер

Драма на грчки крузер: 12 членови од посадата заразени од коронавирус, 922 патници не смеат да мрднат од кабините

Неколку часа откако во неделата вечер крузерот Мајн Шиф 6 исплови од критското пристаниште Хераклион стана очигледно дека крстарењето за време не пандемијата се уште не се безбедна опција за одмор. „Во понеделникот добивме резултати од тестирањето на персоналот и утврдено е дека 12 членови на посадата се позитивни на коронавирус“, порачаа од туристичката компанија …

Драма на грчки крузер: 12 членови од посадата заразени од коронавирус, 922 патници не смеат да мрднат од кабините Read More »