• кочани

УТРИНСКИ БРИФИНГ | Исти проблеми, двајца кандидати за градоначалник во Кочани

Во Кочани има само двајца кандидати за градоначалник на претстојните локални избори –  Љупчо Папазов од ВМРО-ДПМНЕ и актуелниот градоначалник од СДСМ Николчо Илиев. -Кочани заслужува да биде пристојно место за живеење каде што младите ќе сакаат да останат. Во мојата програма зборуваме за цел пакет мерки кои ја засегаат општината за кои очекуваме дека …

УТРИНСКИ БРИФИНГ | Исти проблеми, двајца кандидати за градоначалник во Кочани Read More »