• компанија

Битиќи: Секоја компанија која инвестира во развој на производството и на вработените, може да ја искористи поддршката од Владата преку Законот

Да се опстои на домашниот и меѓународните пазари 85 години е навистина успех, а тој успех не би бил можен, доколку Алкалоид не ги следи светските трендови во фармацевтската индустрија и постојано вложува во технолошки развој, во своите вработени и во создавање нови квалитетни производи, со кои го зголемува обемот на производство и приходите, порача …

Битиќи: Секоја компанија која инвестира во развој на производството и на вработените, може да ја искористи поддршката од Владата преку Законот Read More »