• колумни

Ученици „од втор ред“: Онлајн настава со офлајн последици

Со инсистирањето на физичко присуство оваа учебна година, онлајн (комбинираната) настава е заборавена и заметена „под тепих“. Јасно е дека наставниците се соочени со многу предизвици, фрлени во лаборатории за развивање на вируси без можност за избор. Точно е дека комбинираната настава не е едноставна и тоа дека дел од наставниците се спречени од објективни …

Ученици „од втор ред“: Онлајн настава со офлајн последици Read More »